Wat leveren wij

Vita Cosciente is leverancier van vele bekende topmerken meubelen, vouwgordijnen, jaloezieën, gordijn(systemen), interieurstoffen, binnen- en buitenverlichting, kleur- en interieuradvies, sfeervolle woonaccessoires, luxe tuinmeubilair, exclusieve vloerkleden, inbraakwering en buitenzonwering. Daarnaast is Vita Cosciente ook uw partner voor de aanschaf en plaatsing van:  sierhekwerken, open haarden, houten vloeren, keukens, badkamers, meubelrestauratie en her-stoffering.

RAAMDECORATIE (<- klik hier voor foto's)   WANDBEKLEDING (<- klik hier voor foto's)
De meest vooraanstaande stoffenhuizen, de mooiste systemen en de beste merken samen met onze ervaring maken dat Vita Cosciente uw beste partner is.   Als het gaat om schitterende wandbekleding en behang van internationaal bekende fabrikanten, kunnen wij uw partner zijn.
VLOERBEKLEDING  (<- klik hier voor foto's)   MEUBELS  (<- klik hier voor foto's)
Karpetten of een houten vloer? Wij werken met de meest vooraanstaande merken en ontwerpers.   Vita Cosciente levert zitmeubelen, kasten en maatwerk-meubilair van de beste fabrikanten uit binnen- en buitenland.
VERLICHTING (<- klik hier voor foto's)   ACCESSOIRES (<- klik hier voor foto's)
Om het interieur in de juiste sfeer te brengen, heeft Vita Cosciente de beschikking over schitterende verlichtingcollecties.   Om het interieur in de juiste sfeer te brengen, heeft Vita Cosciente de beschikking over de mooiste decoraties.
INTERIEURSTOFFEN  (<- klik hier voor foto's)   ZONWERING  (<- klik hier voor foto's)
Gordijnen en meubelstoffen. Ook voor herstoffering.   Ook voor zonneschermen, jalouzien, shutters en lamellen.

PIÙ DESIGN by Vita Cosciente  (<- klik hier voor foto's)
Onder de naam Più Design brengen wij regelmatig of op aanvraag topproducten en maatwerkmeubelen op de markt welke in kleine exclusieve oplagen vervaardigd worden. Vraag naar onze mogelijkheden voor design en maatwerk op topniveau.  

Vita Cosciente | 010-5060783 | info@vitacosciente.nl
Design by : Vita Cosciente.