Info en Tips

Handige tips
Op deze pagina vindt u productinformatie, een vlekkenwijzer en onderhoudstips van in het interieur gebruikte materialen. Elk soort materiaal heeft zijn eigen onderhoud en schoonmaaktips. Klik op het door u gezochte artikel en kijk hier naar de informatie.

Vita Cosciente kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor het eindresultaat van tips op deze pagina. Het hierna volgende dient slechts als mogelijke hulp bij het verwijderen van vlekken. U dient te allen tijde materialen eerst op een niet zichtbare plaats als test te behandelen ter voorkoming van verdere beschadiging van zichtbare delen. 

Om teleurstelling te voorkomen, dient u zich te allen tijde goed te laten voorlichten over de eigenschappen van door u uitgezochte producten. Een duidelijk inzicht van uw leefwijze en behoeftes is uitermate belangrijk voor een op uw woonwensen afgestemd advies.

HOUT  (<- klik hier voor foto's)   LEDER  (<- klik hier voor foto's)
Informatie en tips over eigenschappen en onderhoud van houten meubelen en vloeren.   Informatie over de verschillen in kwaliteit onderhoudstips en een nuttige vlekkenwijzer.
INTERIEURSTOFFEN  (<- klik hier voor foto's)   TAPIJT EN KARPETTEN  (<- klik hier voor foto's)
Informatie over de eigenschappen van verschillende materialen onderhoudstips en een nuttige vlekkenwijzer.   Nuttige informatie en onderhoudstips over tapijten en karpetten en de reiniging hiervan.
OVERIGE  (<- klik hier voor foto's)   Vlekkerwijzer.nl  (<- klik hier voor foto's)
Diverse andere in het interieur gebruikte materialen zoals meubelvullingen en glas.   Een pagina met veel nuttige tips en links over het behandelen van diverse vlekken.
Vita Cosciente | 010-5060783 | info@vitacosciente.nl
Design by : Vita Cosciente.