Hoe werken wij

Of het nu gaat om een nieuw gordijn of een complete verbouwing. Wanneer u uw woning opnieuw gaat inrichten, komt er veel op u af:
Hoe richten we de woonkamer in? Nemen we blinds of toch gordijnen? Wat willen we op de vloer, en op de muren? Welke stijl spreekt ons aan? Welke kleuren gaan we gebruiken? We hebben een nieuw meubelstuk nodig, maar waar moeten we op letten?

Op deze en nog veel meer vragen heeft Vita Cosciente een passend antwoord. Vita Cosciente is gespecialiseerd in advies en levering van totale interieurs in het betere segment.
Vita Cosciente begeleidt u door het hele traject van de woninginrichting en geeft u een advies op maat, uiteraard toegespitst op uw wensen en eisen. Wij bieden u alle ingrediënten om de juiste keuze te maken maar u beslist en kiest uiteindelijk zelf. De adviseurs van Vita Cosciente dragen ideeën aan en adviseren over de mogelijkheden en eventuele nadelen. Vanzelfsprekend worden alle werkzaamheden door eigen of geselecteerde specialisten van Vita Cosciente uitgevoerd.

Vita Cosciente werkt met zeer uitgebreide collecties van vooraanstaande fabrikanten en ontwerpers, waardoor de kwaliteit nimmer iets te wensen overlaat.
Vita Cosciente is gespecialiseerd in interieurs in het landelijke, moderne en klassieke segment. Ook heeft Vita Cosciente een eigen limited edition collectie. Onder het label Più Design worden topkwaliteit maatmeubelen lampen en accessoires uitgebracht die geheel naar uw wens kunnen worden gemaakt.

Vita Cosciente | 010-5060783 | info@vitacosciente.nl
Design by : Vita Cosciente.